Vanochtend had – volgens mij – niemand zin om te werken. Ik kwam ook iets later m’n bed uit en vertrok om 8.00 naar m’n werk. Op het station was geen hond te bekennen en ik had bijna een hele coupe voor mezelf in de trein.

En normaal is het ook dringen bij de metro en ben je blij als je de metro kan halen. Maar vandaag was het zo rustig, zo rustig zelfs dat je in de metro zelfs een dansje had kunnen maken, zo rustig was het.

En op m’n werk is het niet anders. Ik zit hier samen met vijf collega’s, terwijl we normaal hier met 15-16 man zitten. Echt uitgestorven hier dus. Er waait nog net niet zo’n tumbleweed langs. (Voor de mensen die niet weten wat tumbleweed is: dat is zo’n rond bosje die langsrolt in verlaten cowboystadjes begeleid door een mondharmonica)

En dat was het weer. Hier op het eiland Rakso is het ook stil en verlaten. Wellicht dat ik later vandaag nog wat nieuws heb over m’n toekomstige aankoop, de iRiver H120. Want daar ben ik ook nog steeds mee bezig 😀