Een eiland in de oceaan van weblogs

Succesvolle pieten

Afgelopen weekend hebben we weer een aantal – zeven totaal – bezoekjes gebracht als Pieten. Dit was over het algemeen een groot succes. Bij een gezin was het niet zo sfeervol, aangezien de ouders stil in een hoekje stonden en hun dochter ook niet veel zei. Maar alle andere gezinnen waren super enthousiast en vonden het een groot succes. En dat was fijn om te horen.


Zaterdag hadden we twee bezoekjes. Een nieuw gezin en eentje van vorig jaar. Beide gingen hartstikke leuk en onze zenuwen – welke we van te voren nog een beetje hadden – waren snel verdwenen. Gister (zondag) hadden we vijf bezoekjes. Eentje zelfs dubbel (twee keer 20 minuten). Eigenlijk ging alles heel leuk. Het irritantste was nog dat er op straat een aantal kinderen wat pepernoten wilden en begonnen te zeuren om “Meer! Meer! Ik wil meer pepernoten!”. Terwijl hun handen overstroomden van de pepernoten en er niet eens meer bij kon. En we hebben toen echt de neiging moeten onderdrukken om die pepernoten zo weer terug te nemen. Maar ja. Je bent en blijft Piet, dus zelfs tegen stomme kids moet je aardig blijven.
Maar over het algemeen heel erg genoten.


Volgend jaar – als we dan weer zin hebben – gaan we een website in elkaar draaien, foto’s erop plaatsen en gewoon nog meer ermee bezig zijn. Beviel ons zo goed dit jaar. En dan mogen we – hopelijk – w?l meedoen met de intocht 🙂


Later deze week zal ik wat foto’s erop plaatsen. En tuig nu de kerstboom maar op en gaan we weer jingle-bellen! 😀