Een eiland in de oceaan van weblogs

Plannen

Gister weer druk met Craggie geweest. Lekker bezig geweest met Morexes, een basisadministratie opgezet en lekker veel kunnen doen. Voor dat dus nog een aantal mooie plannen, maar voor Rakso bruis ik ook weer van de ideeen en plannen. Het eiland ligt al te lang op dezelfde plek en moet eens aangepakt worden 🙂


Zo wil ik – zoals ik al vaker heb geroepen – de layout van Rakso weer eens opfrissen. De huidige layout is vrijwel sinds februari niet aangepast. Hier-en-daar een kleine wijziging, maar ik wil gewoon iets anders om tegenaan te kijken. Is toch beetje m’n digitale thuisbasis geworden het laatste jaar.


Daarnaast wil ik toch maar eens de ‘sh*tlist’ toevoegen. Hier kan iedereen lekker kwijt wat hij (of zij) kwijt wil. De laatste tijd is er al een aantal keer gereageerd op een post terwijl dat compleet niet-post-gerelateerd was. Op zich maakt dat nu niet uit, maar ik ga de sh*tlist maar eens toevoegen om te kijken of dat wil helpen. Is volgens mij wel een leuke toevoeging aan de eenzijdige communicatie die er nu door Rakso stroomt 😀


En als laatste wil ik ook nog een ‘korte-postjes-hoekje’ maken voor mezelf. Als ik nu ook maar iets kwijt wil, moet ik er een hele post op de frontpage aan wijden. Beetje zonde en weerhoud me soms van vaag gebla roepen, terwijl dat ook soms wel eens leuk is 😛 Dus ergens de mogelijkheid om korte posts te maken, dat zou pas kewl zijn. Gaan we ook aan werken.


Maar ja. Zo’n post als deze plaats ik bijna elke maand wel en eigenlijk nooit doe ik er echt iets aan. Heb al zoveel te doen en moet ik dit er ook nog tussen proppen. Maar we zien wel of dat gaat lukken 😀 Gewoon goed plannen 😛