Een eiland in de oceaan van weblogs

Oma Pauw [91] overleden

Vanochtend is mijn oma, Leni Pauw – van Lier, op 91-jarige leeftijd overleden.

Het vreemde is dat oma de laatste tijd – jaren – steeds meer achteruit ging. Ze liep steeds slechter, ze hoorde steeds wat minder en ze zag steeds slechter. Maar altijd was ze nog 100% helder en bij. Ze kwebbelde altijd vrolijk en er was bijna nooit een speld tussen te krijgen. Altijd met d’r lijstjes en dingen regelen.

We noemden in de auto al allerlei dingen wat oma zo speciaal maakte: d’r heerlijke rijstepudding, verrukkelijke pannenkoeken – niemand maakte ze lekkerder dan oma – en d’r befaamde kippenpoten die ze altijd liet aanbraden omdat de oven niet goed ingesteld stond 🙂 Zo zullen we haar herinneren en altijd aan d’r blijven denken.

Toch wel vreemd. Ze klets je nog afgelopen weekend met d’r en ineens is ze er niet meer. Dag oma, ik zal je missen 🙁