Zoals ik al eens eerder riep: het is lastig om een weblog bij te houden. Je moet altijd iets mee maken wat noemenswaardig genoeg is om met je eilandbezoekers te delen. Daarnaast moet je ook elke keer ff de tijd en zin hebben om er verslag van te doen. Helaas is het internet (en Rakso) nog steeds niet intelligent genoeg om te bepalen wat leuk is om op Rakso te plaatsen.

Maar daar zit hem dus ook het probleem. Ik heb niet zo’n interessant leven of maak niet echt dingen mee waarover ik wil schrijven. Kan wel dingen gaan verzinnen of op bepaalde zaken gaan letten. En volgens mij vult dat ook wel aardig, maar ja.. waar moet ik dan op gaan letten?

Stel dat ik ga bijhouden hoeveel mensen er in de bus slapen. Denk dat ik dan al snel uitgeteld ben (vat je hem… dubbele betekenis ;)). Aan de andere kant boeit het de bezoekers van Rakso ook niet wat ik allemaal meemaak (of wel soms?).

Als dat het geval zou zijn, dan kon ik gewoon vertellen wat ik afgelopen weekend heb gedaan, wat ik deze week heb gedaan en nog ga doen en dan – als ik toch bezig ben – ook meteen maar vertellen wat ik volgend weekend ga doen.
Ik heb ze – voor de mensen die graag zonder chaos leven – hieronder onder duidelijke kopjes opgesomt:

Gedaan (weekend en eerste helft week):
– kerstfeest bij Framfab
– kerstkaart voor Annelies d’r werk in elkaar gezet (lekker knutselen met Photoshop, paths etc)
– franse les gehad
– TaiChi les gehad
– veel stage gehad (en stagebeoordelaar is zelfs op bezoek geweest)

Ga nog doen (tweede helft week en weekend):
– vanavond samen met Tigi naar de bios (The Forgotten)
– door met stage (Functioneel Ontwerp afmaken)
– vrijdag is Craggie jarig, dus zaterdag uiteten
– zondag samen met Nath en Craggie naar Ocean’s Twelve (whoohooo :P)

En dat was m’n planning alweer. Voor de rest nog ff weinig te melden. Zal vanavond of morgen ff roepen hoe the Forgotten waren en hopelijk kan ik de draad weer oppakken. Rakso is leuk, maar soms ff lastig om vol te houden. Sorry vaste bezoekers 🙂