Eindelijk. Na vele maanden er naar uitgekeken te hebben heb ik nu dan toch eindelijk het vervolg op The Bourne Identity gezien. Had hem eigenlijk al in de bioscoop willen gaan kijken, maar nooit echt aan toegekomen. En nu eerst weer aantal weken in de videotheek laten liggen voordat ik er nu toch echt tijd voor had. En Nath ook. Want we wilden hem samen gaan zien. Eigenlijk gister al gezien, maar nu pas tijd om er iets over te schrijven. Maar dat boeit niet 😛

En hij is goed – ja, verklap het maar alvast – heel erg goed. Zelfs zo goed dat ik me nu al voorgenomen heb om hem – over een tijdje – samen met het eerste deel te gaan kopen. Echt een film om van te genieten.

Lekker goed verhaal, leuke effecten en zeker het camerawerk verdient nog even genoemd te worden. In de extra’s wordt ook weer mooi uitgelegd hoe het allemaal gemaakt is en daar hoor je dan ook dat ze het camerawerk express veel uit de hand hebben geschoten, zodat je lekker een bewegelijke, spontane film krijgt. En dat is gelukt.

Dus zeker een aanrader. Gaat dat zien! Gaat dat zien! En direct maar weer de soundtrack downloaden opzoeken en beluisteren, want die is ook om je vingers oren bij af te likken 🙂