Vandaag eindelijk tijd gehad om bij de lampenwinkel langs te gaan. Daar verkopen ze niet alleen lampen, maar ook tv-signaal-versterkers van het merk Hirschmann. En die moest ik hebben – volgens meneer de monteur.


Vandaag dus in het centrum uitgestapt, winkel binnen gelopen en versterkertje gekocht. Sjeeez. Wat een klein ding was dat. Veel kleiner dan die we hadden. Dus betwijfelde of hij wilde werken. En hij was ook nog eens heel duur :S


Maar nadat ik hem thuis had aangesloten bleek hij het heel goed te kunnen vinden met Thom. Zonder ook maar enige moeite graaide hij naar alle stoorsignalen en leverde schone tv-beelden af. Wat hij met die stoorsignalen doet weet ik niet. Misschien vreet hij ze op. Of misschien stoort de tv bij de buren nu. Wie zal het weten 🙂
Zelfs als ik heel veel internet-pakketjes langs laat komen, blijft de tv mooie beelden opleveren. Goed he, van lieve Hirschje 😛


Dus het werkt, de Hirschmann versterker. Kostte wel een aardige duit, maar het is weer om te janken, zo mooi beeld hebben we nu. Dus dat probleem is ook weer gesolved.