Een eiland in de oceaan van weblogs

Lief Dagboek

Aan de frequentie van de posts kan je een beetje aflezen hoe druk ik het heb. Als ik weinig of minder vaak post, dan heb ik het druk. Nou ja. Dat is ook weer niet helemaal waar. Want soms heb ik gewoon niks te melden. Of geen zin. Of ben ik gewoon niet achter de computer geweest. Of denk ik er niet aan. Mmmz. Eigenlijk was de eerste zin dus een onzin zin 😛

Vaag eigenlijk. Alles met on ervoor is negatief en het tegenovergestelde van het woord zonder on. Kijk maar:

onweer = geen weer (slecht weer)
onzin = geen zin (niks nuttigs)
oneerlijk = niet eerlijk
onbekwaam = niet bekwaam

Maar ja. Dan komt het woord ontiegelijk. Wat is in g*dsnaam tiegelijk? Betekend dat iets? Of is dat onzin? Haha. Een on-woord is zelf een on-woord. Wow. Diep 😀

Ok. Ik dwaal af. Waar ik het deze post over wilde hebben was dat ik het w?l druk heb. Ben op m’n stage druk in de weer met allemaal niet-stage-zaken. Ben voor klanten bezig, ben geld aan het verdienen, maar schiet dus minder snel op met m’n afstudeerstage.

Daarnaast op m’n stage begonnen met het gebruiken van een pen-tablet. Dat is ter vervanging van m’n muis. Ff uitproberen. Kijken of dat beetje wil werken. Inmiddels twee dagen gebruikt en moet zeggen dat het even wennen is, maar daarna werkt het heerlijk.

Ook krijgen we weer dubbele schermen. Dat werkt heerlijk. Kan je bijvoorbeeld je code op het ene scherm plaatsen en de uitvoer op het andere. Maar nog beetje geklooi met videokaarten enzo.
Daarnaast nu ook het keuzevak Frans aan het volgen, wat leuk maar pittig is. En nu ook weer de Flash-cursus opgepakt. Daar was ik even mee gestopt, aangezien ik last van RSI kreeg. Nu het weer wat beter gaat heb ik het weer opgepakt. Ook omdat het over anderhalve maand klaar moet zijn :S

Zo. Dat was weer even een update hoe het met mijn leuke leventje staat. Ik geniet nog steeds met volle teugen. Heb nog steeds leuke vriendin. Speel soms nog eens een spelletje (HalfLife2 of op de Playstation2) en loop nog steeds hard. Daarnaast doe ik aan TaiChi, op de maandag. Heel sportief bezig, maar toch druk.

Ach ja. Een mens moet toch wat doen. Zo kom je de weken voor kerstmis weer door. En dan vergeet ik bijna te vermelden dat we binnenkort weer gaan Pieten. Hebben inmiddels al vijf aanmeldingen, waarvan eentje zelfs dubbele tijd (40 minuten). En met Morexes heb ik het ook weer druk. Dus het gaat allemaal lekker.

Nou. Ik ga weer eens stoppen. Weer bijna bedtijd. Tot snel menschjes.