Categorieën
General

is op tv

Zoals al eerder gemeld hadden we weer eens voor publiek gespeeld. En vanavond is de eerste uitzending. Van het programma ‘Hoe?Zo!’. Wil je ons dus zien, kijk dan vanavond om 21.50 naar Nederland 1. We zitten aan de linkerkant van het gangpad achter de deskundigen. Op de derde rij. Volgende week zitten we recht achter de deskundigen en dan kan je ons duidelijk zien 😀


Nog even om het makkelijker te maken ons te herkennen: ik had een wit overhemd aan met streepjes en Nath had een rode trui aan. 😛

2 reacties op “is op tv”

Hihihi. Bedacht het zelf ook pas zondagavond, dus was beetje laat met het op Rakso roepen. Maar volgende week (aanstaande zondag, de 28e) zullen we waarschijnlijk heel duidelijk in beeld zijn. We vielen echt op met ons rode en witte kleuren 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *