Een eiland in de oceaan van weblogs

is online met Thom

Er werd vanavond aangebeld. Door iemand van UPC. Hij had iemand meegenomen, de nieuwe modem genaamd Thomson, Thomson TCM390 om precies te zijn. Na eerst keurig aan elkaar voorgesteld te zijn, ging Thomson TCM390 – Thom voor vrienden – aan het werk. Ik moest hem wel beetje helpen, maar daarna begon hij weer met waarvoor hij geboren was: het doorsturen van pakketjes. Pakketjes met informatie, over de digitale snelweg.
Zie hem maar als een soort verkeersagent, maar dan onze eigen huisagent Thom 🙂


Toen Thom eindelijk aan het werk was, heb ik de router – Router voor vrienden – ook nog even aandacht gegeven. Eerst kon hij het namelijk niet vinden met onze nieuwe huisgenoot. Maar nadat ik hem had overtuigd is hij nu de beste vrienden met Thom. Gelukkig maar, want ik kan niet zonder ze. En Router en Thom zijn nu onafscheidelijk waardoor ik weer lekker kan rondsurfen. En met mij het hele huis.


En dat allemaal dankzij mijn vrienden. Router. En vooral Thom.