Een eiland in de oceaan van weblogs

Intocht van Sinterklaas

Vanochtend eerst hier in Almere naar de intocht gekeken. Dus hebben Sinterklaas live gezien. Daarna hebben we de intocht op televisie bekeken – hadden we opgenomen. Deze was leuker om te zien, maar bij de live intocht was er meer sfeer.


Heerlijk is dat. Om al die kleine kids te zien genieten en helemaal te zien opgaan in Sinterklaas en z’n Pieten. Wij gaan eerdaags ook weer bij mensen op bezoek, als Pieten. We hebben nu al aantal bezoekjes binnen, maar zullen vooral in de komende weken nog veel bijkomen.
Altijd leuk om te doen. Je komt binnen en iedereen is blij dat je er bent. Je kan ook lekker gek of maf doen. Dat viel me wel beetje tegen van de Pieten vanochtend. Die deden veels te normaal of het lag er weer veels te dik bovenop. Maar helaas. Wij mochten niet komen Pieten. Zonder reden :S


Misschien volgend jaar. Wie weet. Dit jaar gaan we dus lekker huis-aan-huis bezoeken verrichten voor de goede Sint. 😀