Vanochtend lekker vroeg opgestaan. Had zin in werken. Gister bezig geweest met aanpassingen voor een klant, maar zat met een probleem. Bij thuiskomst schoot de oplossing me te binnen, dus direct gemailt en vanochtend zin om het af te maken.


Was keurig op tijd op m’n werk – 8.30 – en toen lekker aan de slag gegaan. Mijn oplossing werkte! Dus had het snel af. Maar toen kwamen er nieuwe vragen, verzoeken en problemen. Uiteindelijk dus tot 18.45 op m’n werk (stage) gezeten. Maar het resultaat mag er zijn: www.usewelcome.com


De site zelf heb ik niet gemaakt, alleen de vlaggetjes onderin de pagina (en het bewegende selectie-vierkantje erachter). Ook de popup aan de linkerkant (als je op de tekst klikt) heb ik gemaakt.


Niet veel bijzonders, maar wel heel kewl om te maken. Wordt steeds meer een Flash-king 😀


Daarnaast nog een tweetal Cd’s gekregen van m’n collega’s. Nog voor m’n verjaardag. Was heel onverwacht – helemaal omdat ik inmiddels alweer een week 24 ben 😛 Maar daardoor niet minder leuk.