Categorieën
General

Bijzondere week

De komende week – deze week eigenlijk dus – zal om een aantal dingen anders zijn dan andere weken. Uiteraard weet je nooit wat een week exact te bieden zal hebben. Vele dingen zullen elke keer weer een verrassing zijn. En vaak heb je wel iets waar je naaruit kijkt.


Maar deze week is speciaal. Driedubbel speciaal. Want in deze week staan drie dingen te gebeuren waar ik al een tijd naar uitkijk. De een wat langer dan de ander, maar toch 😀


Allereerst ben ik woensdag jarig, wordt ik alweer 24. Dit is iets waar ik niet lang naar uitgekeken heb, zeker niet vergeleken bij HalfLife2.
Want deze komt dinsdag uit en daar heb ik inmiddels al anderhalf jaar op gewacht :S


En dan vrijdag nog. Dan komt er de monteur langs om Thom te vervangen. En dan vergeet ik zelfs nog bijna dat ik zondag nog een keer een beetje jarig ben, want dan komt alle familie langs 😀


Dus al met al een leuk weekje (hoop ik).

3 reacties op “Bijzondere week”

Echt niet! Je kijkt al onwijs lang uit naar je verjaardag en maakt nu pas voor de tweede keer ofzo een post over HL2. Dat is oneerlijk, want laten we redelijk blijven, HL2 is veeeeeel belangrijker. Jij bent volgend jaar weer jarig, en HL2 niet. Dus focus. HL2. HL2. HL2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *