Ik sport niet. Vroeger wel gedaan, maar nu niet meer. Heb vanaf m’n vijftiende tot m’n zeventiende gevoetbalt. Daarna twee jaar geleden een keer begonnen met Taekwondo. Drie maanden later kwam ik tot de conclusie dat dat toch ook niet was wat ik zocht. Daarna nog tijdje geskate. Maar sinds een half jaar sport ik helemaal niet meer. En ik merk het. M’n lijf wordt stroever. Ik heb geen conditie meer. Krijg last van beginverschijnselen van RSI en ik wordt dikker (of zwaarder, hoe je het wil noemen).
Dus ben op zoek naar een sport. Vond Taekwondo wel leuk, maar het was niet wat ik zocht. Ik zoek een mooie, leuke vechtsport. Maar dan gaat het me meer om de leuke en mooie sprongen en bewegingen dan het vechten. Soort van ballet dus. Maar dan stoerder. Mannelijker. En toen kwam ik uit bij Wushu (of Shaolin, weet nog niet exact hoe het heet). En dat lijkt me wel wat. Dus ik ga informeren of dat hier ergens te doen is. Want dat is gaaf. Check op deze pagina maar de filmpjes. Echt kewl als je dat kan.