Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Terugreis

Vandaag op de terugreis heel wat gebeurd. Waar het op neer kwam was dat er een enorme file stond, de bus stond een kwartier op dezelfde plek waar hij normaal zo doorrijdt. Daarna kreeg de bus een aanrijding, kwam er een boze automobilist z’n verhaal halen en moesten we overstappen op een andere, overvolle bus. Uiteindelijk dus ruim een uur onderweg geweest en dat valt me nog mee. Ga hier niet uitgebreid verslag doen van wat er allemaal gebeurde, want vind Rakso niet het medium om verslag te doen van busreizen. Rakso moet een medium zijn met leuke verhalen, niet saaie belevenissen. Zal me nog wat worden, morgen, met al die stakingen. Werd in ieder geval vanuit huis, want op stage kom ik toch niet.
Nou. Nu ga ik filmpje kijken en ben morgen hier weer te vinden. 🙂

Vorige

Nostalgie

Volgende

wil dit

  1. Paul

    Het is maar net hoe je het verteld Oskar, ook een busreis kan leuk zijn 😀

  2. Skar

    Maar ik kan niet leuk vertellen. Dus helaas 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén