Ik heb alweer twee dagen niks van me laten horen, maar ik leef nog hoor. Ik ben er wel. Alleen beleef nog ff niks wat boeiend genoeg is om hier te plaatsen. Gewoon weer naar stage geweest, vanochtend naar oma, vanmiddag even de stad in met Nath en vanavond gewoon weer de vaste programma’s gekeken. Eerst Kopspijkers, daarna Popstars the Rivals en daarna Hart in Actie. Elke zaterdag vaste prik. Maar is dat boeiend om te vermelden hier, nee. Dus vandaar dat er even een moment van stilte heerste op Rakso. Een moment waarop iedereen even aan z’n eigen dingen kon denken, omdat er niks nieuws te lezen was op Rakso. Maar nu staat er weer iets. Niet boeiends, maar het wordt wel gelezen. Zegt dat nou iets over mijn leven of over die van de lezer? 😀


Morgen komt er gegarandeerd een berichtje hier, want daar wacht ik al een aantal dagen op. Waarom ik al enkele dagen op morgen wacht. Dat lees je morgen. ‘oi 😛