De laatst tijd iets meer last van m’n elleboog, die van m’n linkerarm. Als ik m’n arm strek doet het beetje pijn, alsof er iets in de weg zit ofzo. Alsof iets het tegenhoudt te strekken. Vind het echt eng. Onverklaarbare dingen vind ik altijd wel beetje eng, maar dit is echt griezelig. Waarschijnlijk komt het doordat het bureau op m’n werk/stage iets te hoog staat. Want sinds ik het bureau hoger heb gezet (omdat ik toen last van m’n rug kreeg) heb ik last van m’n elleboog. Dus ga morgen maar eens ff het bureau lager zetten. Hoop dat dat helpt, want ben echt beetje bang. Bang dat er iets met mij lichamelijk mis gaat en waardoor ik niet meer kan doen wat ik leuk vind. Dat is m’n grootste angst. Altijd al geweest :S We zullen zien. En misschien dat als donderdag Shaolin iets is en ik dat ga doen, misschien dat dat helpt? Beweging is goed voor de mens, schijnt. We zien wel. Ik ben nu nog heel bang. Echt 🙁