Deze titel is niet helemaal waar. Officieel bestaat Rakso sinds 22 april 2003, maar in z’n huidige vorm (als weblog) bestaat Rakso vandaag precies 1 jaar. Het begon als stagelog, maar nadat het een weblog werd zijn er inmiddels al 326 logs en 521 reacties geplaatst. En dat in een jaar tijd. De eerste log ging over niks. Was eigenlijk meer een test, maar om nostalgische redenen heb ik hem maar bewaard.


Het afgelopen jaar is er alweer veel gebeurd. Een aantal zaken springen eruit als ik zo Rakso doorlees. Zo heb ik vele malen over m’n Playstation2 geschreven, ook tijdje domineerde mijn Pfeiffer-periode Rakso. Zo gebeurd er veel in een jaar. Toen ik met Rakso begon was ik nog bezig met mijn orienterende stage. Nu ben ik met m’n afstudeerstage bezig en alweer bijna afgestudeerd. Gaat snel he.


Voor de komende tijd staan er weer (zoals gewoonlijk) wat aanpassingen te wachten voor Rakso. Daarover heb ik al twee of drie keer iets geroepen, maar kom er maar gedeeltelijk aan toe. Maar ja, zo gaat dat. Rakso is altijd in ontwikkeling, Rakso is mijn testplatform en kan er alleen wat aan doen als ik er zin in heb en er tijd voor heb. Dus binnenkort weer wat updates. Sommige zijn direct zichtbaar (layout), andere alleen op de achtergrond (m’n eigen CMS etc).


En eens zien hoe het over een jaar gaat 😀