Net terug van het eerste rondje joggen. Het eerste rondje van velen die nog komen gaan. Want het bevalt wel. Tuurlijk ben ik nu wel moe, zere voeten, moeie benen, maar voelt wel heerlijk. Lekker bezwoten thuisgekomen. En het was ‘maar’ vijfendertig tot veertig minuten hollen (of joggen, hoe je het ook wilt noemen). Niet achter elkaar, hebben totaal drie keer even een stukje gewandeld. Maar ja, je moet ook rustig beginnen en niet meteen alles willen 😉


Vrijdagavond gaan we weer. Verwacht dat het dan moeizamer gaat. Ook omdat je nu een bepaald beeld in je hoofd hebt van hoever je gaat / wilt komen. Maar ook omdat we dan nog beetje op/leeg zijn van vanavond. Nou ja. Na lekker gedouched te hebben voelt het heerlijk, dus we gaan door. En over een maand beslissen we wat we doen. Maar waarschijnlijk zal het doorgaan worden. Denk ik.