Vroeger waren er nog geen mobiele telefoontjes en moest je elkaar gewoon op een vast toestel bellen. Sinds oktober 1998 ben ik ook mobiel. Kon natuurlijk wel al lopen, dus mobiel was ik wel, maar sinds 1998 heb ik ook een draadloos telefoontje. Een Philips Diga 😀 
Sindsdien meerdere keren gewisseld. Eerst naar een Nokia 6210. Een jaar later naar een Nokia 6310i en de oude aan Nath gegeven.


Dat is inmiddels alweer twee jaar geleden en ben weer toe aan iets nieuws. Na beetje rondzoeken uitgekomen bij de Sony Ericsson K700i. Eigenlijk beetje tegen mijn principes, want ben Nokia gewend en wilde eigenlijk nu ook weer een Nokia. Maar Nokia heeft nu niet zoveel moois. Dus dan maar een Sony Ericsson.De planning is dat ik zaterdag m’n contract laat verlengen en daar dus dit telefoontje bij krijg. Zal wel ff wennen worden, een nieuwe telefoon. Maar wees gerust. Ik blijf hetzelfde, m’n nummer blijft hetzelfde, alleen m’n telefoon is anders – nieuw. En mijn image is natuurlijk beter, mijn coolheidsfactor zal omhoog schieten. 😀