Sinds ik last van m’n armen heb, ben ik ineens veel meer gefocussed op sporten. Twee weken geleden al gemeld dat ik bij Shaolin gekeken had. Vond ik niet wat ik zocht. En vorige week begonnen met hardlopen, samen met Craggie. Dat bevalt nog goed, dus vanavond weer hardlopen. Gister ook nog gekeken bij TaiChi en dat is eigenlijk best leuk. Het is heel wat anders dan Shaolin, geen sprongen etc. Maar ook vechtachtergrond en kewle bewegingen. Alleen dan wel in slow-motion 😀
Ben wel de enige onder de dertig daarzo, want het zijn voornamelijk dertigplussers en vrijwel alleen maar vrouwen. Maar boeiend. Ik vind het leuk om te doen.
Mmm. Dit gefocus op sporten komt eigenlijk allemaal voornamelijk door m’n RSI.


Daarnaast vandaag (op aanraden van Sander) een hulpprogrammatje geinstalleerd, WorkPace. Heb het nu hier net een aantal minuten draaien en merk nu dat je echt vaker een micropauze moet houden. Wat je normaal eigenlijk nooit zo bewust zou doen. Daarnaast merk ik dat ik met mijn typsnelheid (meer dan 300 aanslagen per minuut) nog een risicofactor heb. Dus zal iets langzamer moeten gaan typen, meer rust nemen en gewoon doorgaan met sporten.


Nou. Hopen dat ik snel weer aan de slag kan, want heb er nu wel weer genoeg van. Van al dat thuisgezit enzo. 😛


Oh. Weer een micropauze, maar ff negeren om deze post af te maken en dan ga ik wel rust houden.
Wow. Zie nu dat ik voornamelijk door mijn typsnelheid een werkintentie van 6 op de schaal van 10 heb. Dus vrij hoog, terwijl ik eigenlijk nu alleen dit stukje heb getypt. Heb je dus helemaal niet door. Maar eens zien of dat proggie wil helpen :S