Categorieƫn
General

Eiland veranderingen

Vanavond nog even wat aan Rakso aangepast. Het eiland heeft nodig een opknapbeurt nodig. Dus dat gaan we langzaam stap-voor-stap opknappen. Nu vanavond eerst even op m’n eigen computer alles gefixed. Heb Rakso in een versie-controle-systeem (Subversion) gezet. Heel handig. Gebruiken we ook bij Framfab. Dat zorgt ervoor dat je duidelijk je wijzigingen kunt bijhouden en dus ook kan terugvallen op een eerdere goed werkende versie. En nu net even hier de rechterkant weggehaald. Ga de linkdump maar gewoon tussen de tekst plaatsen. Geen zin in dat stomme ding rechtsboven. Maar ben ook beetje uitgekeken op dit design. Dus over afzienbare tijd maar weer eens nieuw ontwerp in elkaar gooien. Jullie merken het wel. Ik ga slapen. Doei.

4 reacties op “Eiland veranderingen”

Misschien kun je de linkdumps tussen de tekst door plaatsen met een speciale aanduiding ofzo? Mijnkopthee.nl gebruikt dat ook, die heeft zeg maar een klein en een groot plaatje. Dus. Kijk zelf maar.

Mmmz. Heb gekeken bij Mijnkopthee.nl maar zie geen verschil. Heb de linkdumps nu al tussen de tekst staan (alleen onlangs geen linkdump gedaan :P), maar wilde zelf ook al een andere manier van showen. We’ll see šŸ˜‰

Ik herken dat heel goed, uitgekeken raken op een design waar je ooit tevreden over was. Ik vind de manier waarop je de kopjes hebt weergegeven, met de border die om de tekst heenloopt, heel subtiel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *