Een eiland in de oceaan van weblogs

Dagje Scheveningen

Soms moet je er eens een dagje uit. Een dagje helemaal weg. Geen gezeur. Geen geregeld. Niks aan je hoofd. Lekker weg. Vandaag was zo’n dag. We gingen vandaag lekker dagje naar Scheveningen. Eerst ’s ochtends de gebruikelijke dingen gedaan en begin van de middag vertrokken. Met de auto. Daar eerst lekker bioscoop ingedoken. Ellis in Glamourland gekeken. Is een leuke Nederlandse comedy. Zeker een aanrader. Mits je ook Liever Verliefd, Bridget Jones Diary en dergelijke leuk vond. Anders niet. 😀 Daarna lekker over het strand, de pier en de boulevard gebanjerd. Uiteindelijk besloten om bij de Griek, hier in Almere, te gaan eten. Dus weer terug in de auto. Via een omweggetje door Den Haag naar Almere. Daar gegeten en nu weer terug. Was heerlijk dagje.