Een eiland in de oceaan van weblogs

Computerrust

Vanaf donderdag hebben jullie mij even moeten missen. Ik heb hier even niets gepost. Maar met een reden. En die reden heet RSI. Repetitive Strain Injury. De befaamde maar gevreesde muisarm. En daar heb ik last van. Heel erg zelfs. Zo erg zelfs dat ik op een gegeven moment m’n arm niet meer kon strekken en constant een kloppend gevoel had in m’n armen. Heel eng :S


Toen dus afgelopen vrijdag besloten om langs de huisarts te gaan en om thuis te blijven. Was een grote stap, want het lijkt alsof je niks mankeert. Het is lastig. Afgelopen weekend ook helemaal niks achter de computer gedaan. Stuk gefietst. Bordspelletjes gedaan. Boek gelezen. Tv gekeken en gewinkeld. Maar niks achter de computer. Vandaag is weer de eerste dag dat ik er ff achter zit. Ga ook proberen deze week thuis te werken, als dat kan. Zodat ik wel wat kan werken, maar voldoende rust krijg. Hopen dat het lukt. :S