Een eiland in de oceaan van weblogs

bekijkt The Terminal

Vanavond met Nath naar de bios geweest. Was alweer tijdje geleden en hadden er zin in. Zijn naar de film The Terminal geweest. Dit is een film met Tom Hanks en geregiseerd door Steven Spielberg. En een heel leuke film. Het verhaal is gebaseerd op een echt gebeurd iets; een man die door een coup in zijn land niet de Verenigde Staten in mag, maar ook niet meer terug naar zijn thuisland. Dus hij zit vast op het vliegveld. En blijft daar een aantal maanden zitten. Ik geloof dat het origineel ging om een man uit Irak die een aantal jaar op Charles de Gaul-vliegveld in Frankrijk heeft moeten overleven.


Deze film heeft het dus iets romantischer aangepakt, maar zitten veel grappige stukjes in, maar ook serieuze. Gewoon een hele goede mix. Het is officieel een drama, volgens mij. Maar ik zou er eerder een komische speelfilm van maken;)
Was dus zeker het bezoeken waard. Een aanrader dus. Ga kijken. Nu. Hup 😛