Internet komt binnen via een kabeltje. Een heel dun kabeltje. Begrijp niet dat daar al die pakketjes doorheen passen. Al die pakketjes met informatie. Maar het lukt. Gelukkig. Totdat de computer die fungeert als router weer eens genoeg van het leven heeft en zichzelf ophangt. Dan moet ik weer onder het bureau kruipen. Tot helemaal achter tegen de muur. Daar de computer uitzetten. En uiteraard weer aanzetten. En dan doet het internet het weer. Dan stromen de pakketjes weer aan op het strand van Rakso. En daar zoekt de router ze uit en geeft ze aan diegene die om het pakketje gevraagd heeft. Maar denk dat hij er soms genoeg van heeft, omdat we zoveel pakketjes tegelijk laten aanstromen. Denk dat de router zelf soms overstroomt van alle pakketjes en daarom maar ff zelfmoord pleegt om ff tot rust te komen. Luie donder. Die router :@