Een eiland in de oceaan van weblogs

Voornemen

Waarom ga ik elke avond te laat naar bed en heb ik elke ochtend moeite met opstaan? Misschien omdat ik een avondmens ben. Ik kan zonder probleem tot 1-2 uur ’s nachts opblijven. Maar daar heb ik dan de volgende ochtend heel veel moeite met uit bed te kruipen. Maar elke avond heb ik er weer last van. Wil zoveel doen in zo weinig tijd. Dus dan wordt het al snel 1 uur of later. En dan de volgende ochtend om 6.45 opstaan. Een enkele keer kan nog wel. Maar de afgelopen paar weken is het bijna standaard geworden. Deze gewoonte zal ik wel moeten veranderen, kom nu vaak te laat bed uit. En dan heb je minder aan je dag. Dus dat is mijn goede voornemen voor de volgende maand. Dus in Oktober ga ik eerder naar bed en kom ik beter uitgerust het bed weer uit.