Een eiland in de oceaan van weblogs

speelt weer voor publiek

We hebben het fenomeen ‘publiek spelen’ ontdekt. Waren we in februari nog te gast bij Praatjesmakers, zaten we net bij ‘Hoe?Zo!’ Dat is een programma met allerlei wetenschappelijke vragen welke verduidelijkt worden door deskundigen. Leuk om te zien op tv. Maar nog leuker om bij aanwezig te zijn. Vandaag werden er twee afleveringen opgenomen. Deze worden uitgezonden op zondag 21 november en zondag 28 november. Beide dagen op Nederland 1. De exacte tijd weet ik niet, maar zal ik tegen die tijd publiceren 😉 We zullen best vaak in beeld zijn. Op 28 november helemaal. Dan zitten we pal achter de deskundigen. Nath in een rode trui + zwarte broek gekleed. En ik draag een spijkerbroek en daarboven een wit overhemd met grijze diagonale strepen. Dus makkelijk te herkennen. Maar de avond was sowieso kewl. Was meer een tv-opname dan bij praatjesmakers. Nu werd de opname vaak gestaakt omdat er iets mis ging of iets klaargezet moest worden. Heel leuk om te zien. Kijken dus. November.