Vandaag weer dagje school. Dus naar school geweest (sinds lange tijd), daar met m’n begeleidster gesproken. Over de vele studiepunten gehad dit ik al in mijn verzameling heb. Ook over de punten welke ik nog niet heb, maar wel bijna gevangen. En ook over de nog loslopende studiepuntjes. Dit zijn er gelukkig niet zoveel meer. Dus deze jongen is bijna klaar. Nog half een jaartje. Dan wuift ikkum iedereen van school gedoei en duik het woelige bedrijfsleven in. Dan ga ik geen studiepuntjes meer vangen, maar centjes. Veel centjes. Tenminste. Dat is de bedoeling. En natuurlijk wil ik dat doen door leuke dingen te doen. Flash. HTML. CSS. PHP. Lekker knutselen.
En op de valreep krijg ik net nog een mailtje van een docent. Dat er weer een drietal studiepunten aan mijn verzameling toegevoegd kunnen worden. Met het cijfer zeven. Is ook weer mooi.