Een eiland in de oceaan van weblogs

Muziekadvies

Vandaag werd mij gevraagd van welke muziek ik houdt. Deze vraag wordt me wel meer gesteld. Ik denk dat iedereen deze vraag wel geregeld krijgt. Maar de meesten kunnen hier eenvoudig antwoord op geven. “Ik vind Top40-muziek leuk”, “Ik hou van Madonna en andere pop-muziek”, “Voornamelijk klassiek en een beetje jazz” etc. Maar ik moet altijd heel lang nadenken en kom dan altijd standaard met “Fatboy Slim is de bekendste welke ik leuk vind”. Maar er zijn er meer. Daarom hier even een advies over welke artiesten goed zijn. Ok. Welke artiesten ik goed vind en de bezoekers van Rakso kan aanraden. Hoe je aan de nummers komt, moet je zelf weten. Je kan ze downloaden, kopen of aan mij vragen:


– David Holmes
– Mint Royale
– Air
– DJ Food
– Ugress

En dan natuurlijk nog de bekendere: Fatboy Slim, Moby, St. Germain en meer.


Dit is natuurlijk niet alles. Ik vind nog meer muziek leuk. Maar dit vertegenwoordigd toch wel mijn smaak. Beetje aparte smaak. Beetje onbeschrijvelijke smaak. Ik kan het namelijk niet definieren. Iemand wel? Laat het me weten. Dan kan ik gewoon antwoorden: “ik vind …. leuk” ipv het standaardantwoord: “Fatboy Slim”. 😀