Een eiland in de oceaan van weblogs

Gedoe met videokaart

Vorige week brulde ik het al. M’n nieuwe videokaart komt eraan. Leverancier had gemailt dat hij hem vrijdag had opgestuurd. Zaterdag gewacht – niks gekregen. Al mijn hoop was op vandaag gevestigd. Maar inmiddels is het avond, maar nog geen videokaart gezien. Geen pakketje. Geen bezorgmeneer aan de deur. Niet eens een rood autootje in de straat gezien. Niks. Dus maar weer de leverancier gemailt. Gevraagd naar de ‘barcode’. Daarmee kan je de zending (op www.tracktrace.nl) tracen. Opsporen, in goed Algemeen Beschaafd Nederlands. Dan kan je volgen waar je pakketje zich bevind. Wat ermee gedaan is. Welke weg hij heeft afgelegd. Beetje spioneren op je eigen bestelling dus. Ik zag bijvoorbeeld dat mijn pakje pas zaterdag op de post gedaan was. En daarnaast zag ik eigenlijk niks anders. Tot ik net nog even keek. Inmiddels is hij aangekomen in Amsterdam. Vanuit Gouda. M’n videokaartje ligt nu nog in Amsterdam-Bornhout. Morgen niet meer. Want nu is het zeker. Morgen heb ik mooier beeld. Nog ??n nachtje slapen. Dan zit hij in mijn computertje. En kan ik weer spelletjes spelen zoals ze bedoelt zijn. En m’n twee monitoren goed gebruiken. En Rakso nog mooier bekijken. Veel mooier. Nu maar hopen dat de TPG morgen m’n videokaartje niet vergeet 😛