Categorieën
General

borrelt met FF

Mensen werken. Bij bedrijven. Maar niet constant bij hetzelfde bedrijf. Zo ook bij FF. Vanavond hebben we met het bedrijf afscheid genomen van een aantal collega’s. Een aantal waren al eerder vertrokken, maar kregen alsnog hun afscheidskado en afscheidsborrel. Zal vooral de Flash-developer (Antonio) missen. Van hem heel veel kennis gekregen en geleerd, helemaal over Flash. Maar het avondje borrelen met de collega’s was gezellig. Heel gezellig. Lekker kletsen. Lekker drinken. Gezellig borrelen dus. Uiteindelijk kwam ik pas om 23.00 thuis. Moe maar voldaan 😛

2 reacties op “borrelt met FF”

Nee lekker ben jij! Gvd!! :@Ik heb al die tijd jouw centjes overgemaakt, je geholpen met dat fokking Maconomy, gezellig met je jouw drop gedeeld etc. En wat krijg ik als dank? “zal voral de Flash-developer missen” :O

Ik weet weer waar ik sta en besef dat mijn collegiale gevoelens voor jou puur eenzijdig waren. Boehoe 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *