Een eiland in de oceaan van weblogs

Binnenkort op Rakso

Rakso, het eiland midden in op de oceaan van weblogs. Dit eiland krijgt binnenkort nieuwe onderdelen. Zoals eerder al gemeld. Binnenkort zal ik m’n oude stagelog (van m’n stage bij Axipress) weer online plaatsen. Alleen ter herbeleving van deze woelige periode in mijn studentenleven, zal dus niks nieuws toegevoegd worden. Daarnaast komt m’n afstudeerlog binnenkort online. Dit dagelijks bijgewerkte log zal bereikbaar zijn via Rakso, maar alleen te bezichtigen door genodigden. Dit onderdeel van het eiland is namelijk afgeschermd voor de boze buitenwereld met een hekje. En het is de bedoeling dat niemand over het hekje kan klimmen of er doorheen kan breken. Alleen een sleutel geeft je toegang tot dit exclusieve onderdeel. En die sleutel is alleen bij mij verkrijgbaar. Ook zal het afstudeerlog een geheel eigen layout krijgen. Dit omdat ik gewoon zin heb om nieuw design in elkaar te knutselen. Maar hier dus binnenkort meer over. Eerst moet ik de grond omploegen en bewerken. Hek plaatsen. De basis bouwen voor het afstudeerlog en dan zal ik hier wel roepen en de weg tonen naar het afstudeerlog.
Wat een leuke metafoor toch. Rakso als eiland. 🙂