Vanavond naar OPA geweest. OPA staat voor Open Podium Almere. Dit is een ‘iets’ wat nu ongeveer twee jaar bestaat en altijd in de wat kleinere theaters speelde. Hier kan iedereen z’n kunsten vertonen en vanavond was ’the best of’. Dus de leukste, beste, mooiste artiesten kwamen optreden. Dit keer in het grote theater, de Metropool. Voordat het begon stond buiten de NK-Brass, een surinaamse ‘drumband’ (als dat zo heet) wat echt super kewl klonk. Daarna naar binnen en gaan zitten. De show werd gepresenteerd door niemand minder dan Jurgen Rayman en dat was al de 8 euro waard. Jaja. Was maar 8 euro, de entree. Maar was het zeker waard. Leuke optredens, uiteraard soms wel en soms minder je smaak. Maar zeker heel leuk avondje uit. Na afloop stond de NK-Brass-band nog ff buiten en na heel kort te hebben gespeeld konden we naar huis. Lekker bedje in. Morgen weer werken. Jeeeej :S