Een eiland in de oceaan van weblogs

Begin van het einde

Vandaag kwam het begin van het einde in zicht. Einde? Ja. Van m’n school-leventje. Mijn zo gehaatte studentenleventje. Mijn afstudeerstage dus. De afronding van mijn vier-en-een-half-jaar-durende schoolbestaan. Het begin daarvan is in zicht. Als het allemaal een beetje goed loopt kan ik binnen 1-2 weken beginnen. Vandaag de goedkeuring gekregen vanuit school. Nu nog donderdag een presentatie houden over m’n succesvolle CMS en dan nog even met punten goochelen. Dan officieel goedkeuring krijgen. Papieren tekenen. Inleveren. Stempels. Brandmerken. En dan mag ik officieel beginnen aan m’n laatste opdracht voor school. Nou ja. Laatste grote opdracht. Daarnaast zal ik ook nog een keuzevak (Frans) gaan volgen en ben ik ook bezig met het opzetten van een Flash-cursus-voor-gevorderden. Dus nog wel druk. Maar wordt steeds minder druk. En dan ben ik klaar. En ga ik geld verdienen. En rijk worden. En dan niet meer hoeven te werken. En joepie! Een happy einde dus. Daar hou ik van. Zeker van het beginnen van een happy einde 😀