Categorieën
General

Anders

Rakso moet anders. De huidige design van dit weblog-eilandje is alweer een tijdje oud. Volgens mij alweer een half jaar. En ik begin het weer saai te vinden. En aangezien het eiland Rakso niet vast zit, maar beetje ronddrijft mag het soms wel eens een ander uiterlijk krijgen. Dus op de achtergrond maar weer eens de bouwtekeningen erbij halen en de look & feel veranderen. Misschien compleet nieuw uiterlijk. Misschien alleen ff wat dingen verplaatsen, toevoegen of weghalen. Weet nog niet. Eerst m’n afstudeerLog maar in elkaar draaien, dan kijk ik wel weer verder. Volgende week is het al zover. Dan begint het echt! Woei 😀

3 reacties op “Anders”

En dan weten we allemaal dat je daarna geen tijd meer hebt, dat dit eiland zelfs zijn vaste toeristen weer gaat vergeten .. dus fix die twee dingen nu maar van tevoren. Hups.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *