Categorieรซn
General

The More I See You

Reclamemuziek. Heel leuke bron om leuke liedjes te ontdekken. Zo had ik al voordat het een hit was My Friend – Groove Armada ‘ontdekt’ en nu heb ik weer leuk liedje gevonden. Het liedje van de Renault-reclame (met dat jongetje in de bus die bij een renault naar binnen kijkt). Het blijkt een liedje van Chris Montez te zijn, genaamd ‘The More I See You’. Heel kewl liedje. Wel oud, jaren 60. Maar als het je smaak is, kan je het hier halen. Veel plezier.

Notitie aan mezelf: dit moet ik vaker doen. Leuke liedjes online plaatsen.

8 reacties op “The More I See You”

We zijn momenteel in contact met uw hostingprovider om dit liedje met auteursrechten te verwijderen. Tot de tijd dat u een brief ontvangt van uw provider, heeft u zelf nog de mogelijkheid om het liedje van uw website te verwijderen.

MVG, Brein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *