Een eiland in de oceaan van weblogs

Lastig

 Elke dag een tekstje schrijven is lastig. Zelfs eens in de paar dagen iets verzinnen is lastig. Ondanks dat bepaalde zaken me toch wel bezig houden. Afgelopen weekend bijvoorbeeld. Heb de Olympische Spelen gekeken. Gezien dat we vele bronzen, zilveren en zelfs gouden plakken wonnen. Afgelopen weekend heb ik ook geholpen met het neerhalen van een schuur. Slopen. Afbreken. Mollen. Demonteren. Hoe je het ook wil noemen, ik heb meegeholpen. Of misschien leuk om te melden dat ik bijna klaar ben met m’n stage bij FF? En dat ik hier mijn afstudeerstage mag gaan doen? Dus dat ik rond februari 2005 klaar ben met studeren. Eindelijk klaar met school. Afgestudeerd. Werken! Maar ja. Duurt nog wel een half jaartje voordat het zover is. Nou, kijk. Toch nog wel behoorlijk wat te melden. Maar waarom deed ik dat dan niet? Nou, denk gewoon geen zin. Geen inspiratie. Geen tijd. En dat is lastig. 😛