Een eiland in de oceaan van weblogs

Gezocht: twee verstandskiezen

Au. M’n mond doet pijn. Hoe dit komt? Door de aardige tandarts en haar assistente. Vanmiddag om tien voor half drie zat ik in de stoel, gebit nog keurig compleet. Om iets over drie liep ik de behandelkamer – als dat ook zo heet bij de tandarts – weer uit. Met twee watjes in m’n mond en twee kiezen minder. Verstandskiezen. Of is het nou ver-stand-kies? In ieder geval ging ik dus weg met minder in m’n mond dan toen ik kwam. En dat was in het begin wel grappig. Hele wang was verdoofd. Dus voelde niks. Leek net alsof ik een reusachtige onderlip had, maar dan alleen de linkerkant. Maar na een tijdje begon het een beetje te kloppen. En een beetje pijn te doen. En toen kwam er ook nog hoofdpijn bij. Dat was niet zo fijn. Dus paracetamolletje geslikt en het ging weer beter. Maar hier zit ik dan. Op m’n kamertje. Achter de computer. Met m’n hoofd licht naar rechts overhellend. Want ik mis twee tanden aan de linkerkant – boven en onder – en nu is de rechterkant van m’n gebit iets zwaarder. Tja. Moet je ook mee leren leven. Als twee-verstandskies-loze 😛