Categorieën
General

geniet van het weekend

Het is weer maandag. Weekend is weer voorbij. Maar weer heerlijk genoten. Vrijdag kwam Nath me ophalen van het werk. Hebben we door Amsterdam gelopen en uiteindelijk ergens in Almere gegeten 😉 Zaterdag lekker uitgeslapen en daarna homo’s gaan kijken in Amsterdam. De Gay-Pride is dat. Was zeker leuk. En weer was ook lekker. En zondag heb ik thuis wat aan school gedaan en ‘s avonds lekker geBBQ-ed… heerlijk! Tja, het is alweer voorbij. Maar over 5 dagen is het alweer zo ver, gaat snel. 😀

3 reacties op “geniet van het weekend”

Mocht het je boeien, ik heb ook een leuk weekend gehad. Ik heb namelijk helemaal geen kont uitgevoerd, ik heb een ontsteking aan mijn maagvlies! Maar vrees niet, het is alweer bijna over. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *