Een eiland in de oceaan van weblogs

Vreemde bezoekers

Rakso is een eiland. Ver en diep op de oceaan van websites en andere weblogs. Het heeft een eigen cultuur, eigen bevolking en z’n eigen verhalen. De mensen die dit eiland bezoeken zijn vaak dezelfde, komen vaak met dezelfde boot en zijn vaak mensen die elke dag even het eiland bezoeken. Maar er komen soms vreemde gasten. Ze komen eenmalig langssurfen en hebben vreemde bedoelingen. Zo kwam er ooit iemand die zocht naar “sex met ballonnen”. Hoe hij dan op Rakso terecht is gekomen? Misschien verkeerde stroom gevolgd ofzo? En gister kwam er iemand die op zoek was naar “zwarte piet” + sex :S Hoe verzin je het! 
Maar ja. Ieder z’n ding natuurlijk. Moeten ze zelf weten. Maar Rakso heeft geen onderdak voor zulke vage bezoekers. Rakso heeft alleen vage, zinloze, aparte, bijzondere, saaie, grappige, leuke, warme verhalen te bieden. En een heel mooi strand! 😀