Een eiland in de oceaan van weblogs

rijdt rondjes

Als je op vakantie gaat, moet je ook eten. Daarom hadden we een kooktoestel (Coleman) geleend van de zus van H. Aangezien deze zus donderdag zelf op vakantie gaat, moest de Coleman snel teruggebracht worden. Dus dat gingen we vandaag doen. Eerst ’s ochtends alles schoongemaakt, rekje eruit om schoon te maken, losse onderdelen erin en toen op weg. Naar Austerlitz. Dat ligt vlakbij Amersfoort. Dus totaal half uurtje rijden met de auto. Daar aangekomen de Coleman afgegeven en toen weer richting terug. Na eerst nog ff boodschappen gedaan te hebben, thuis aangekomen en wat ligt er op het aanrecht. Juist. Het rekje welke eruit was gehaald om schoon te maken :S
Dus ’s avonds weer op weg. Naar Austerlitz. Vlakbij Amersfoort. Uiteindelijk dus twee keer gereden om hetzelfde te doen. Niet heel efficient. Maar eigen schuld 🙂