Een eiland in de oceaan van weblogs

731 dagen

Vandaag is het 31 juli 2002. Ik ben inmiddels al twee weken aan het chatten, mailen, smsen en bellen met een meisje, Nathalie heet ze. Vanavond om 20.00 hebben we afgesproken. We gaan naar de bioscoop, naar een of andere film genaamd ‘DragonFly’. Om 20.00 haal ik d’r op, bij d’r thuis. Meteen vind ik d’r leuk, maar weet niet of dat wederzijds is. Maar na afloop van de film heb ik een vriendinnetje. Nathalie heet ze.


Vandaag is het 31 juli 2004. Precies twee jaar later. Ik ben inmiddels al 2 jaar samen met hetzelfde meisje, Nathalie heet ze. Vanavond gaan we samen uiteten en daarna weer naar de bioscoop, niet naar ‘DragonFly’. Maar na afloop van de film heb ik nog steeds een vriendinnetje. Nathalie heet ze. En ik ben nog steeds net zo blij als na dat eerste afspraakje. Twee jaar geleden.