Categorieën
General

weinig post gepost

De afgelopen week/weken heb ik weinig nieuwe post gepost hier @ Rakso, maar wist ook beetje eigenlijk goed wat te moeten roepen. Aangezien ik het best wel jammer om Rakso te laten doodbloeden, zeker gezien de grote groep fans die Rakso dagelijks trekt, ga ik nu maar weer eens proberen om dingen te posten… misschien dat ik het over een andere boeg gooi. Misschien eindelijk maar eens m’n digitale camera meer gebruiken of weet ik veel, we zien het wel. Rakso is en blijft uiteindelijk toch nog steeds mijn speeltuin waarin ik lekker kan klooien en rond huppelen 😀

2 reacties op “weinig post gepost”

En dat heb ik nou ook. Het bezoekersaantal daalt drastische, maar dat komt door het mooie weer he 😉 Maarja, uiteindelijk doe ik het toch voor mezelf 😀

Yepz… vind het zelf gewoon leuk om vage dingen te blaten. Alleen is het soms wel handig, verwijs je gewoon naar Rakso en hoef je niks meer te vertellen. “Hoe was m’n weekend? Check Rakso maar :)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *