Heb vanavond weer samen met Craggie gewerkt. Aan de website van een klant. Deze is namelijk bijna klaar en moet / mag eerdaags officieel online. Eindelijk. Helaas moest er nog wel veel gedaan worden. Hierdoor kon ik pas om 0.30 huiswaarts gaan. Richting m’n bedje. Na een drukke dag werken kon ik ’s avonds eigenlijk weer precies hetzelfde doen. Alleen dan in gezeldschap van vriend Craggie. Dat was toch veel plezieriger werken. Lekker muziekje op de achtergrond wilde ook wel helpen. Goed uitgekozen van vriend Craggie, lekkere jazz. Radio Arrow Jazz ofzo. Uiteindelijk heel veel kunnen doen, dus zeer productieve avond geweest. Wat minder is dat het inmiddels alweer 1.00 uur is en de wekker morgenochtend alweer om 6.30 roept dat ik moet opstaan. We zullen zien hoe dat gaat. Ga nu eerst slapen, want ben moe. Van het werken. Van alle computers. Van alle websites. Van alles. Moe.