Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Rust zacht, opa

Vanochtend om 09:30 is de opa van Nathalie, Gerrit Veldwijk, overleden. Nadat ruim 2 jaar geleden longkanker bij hem werd geconstateerd is hij na veel up’s en down’s vanochtend overleden. Maandag zal de begravenis zijn.
De afgelopen maanden ging het al steeds slechter en slechter, ziekenhuis in, ziekenhuis uit. En vanochtend om 5.00 werd er gebeld dat het heel slecht met hem ging. Toen daarheen gegaan en uiteindelijk om 9.30 blies hij z’n laatste adem uit en kreeg hij eindelijk z’n welverdiende rust waar hij al zolang naar uitgekeken had.
We zullen je missen, opa.

Vorige

Andere opbouw des Raksosch

Volgende

is oranjegek

  1. Sander

    Mijn condoleances…

  2. Skar

    Dank je wel.

  3. Paul

    Gecondoleerd m?n. šŸ™

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén