CategorieΓ«n
General

moet vechten om auto

Vandaag heeft m’n kleine broertje (Jasper) z’n rijbewijs gehaald. Ondanks dat ik heel erg trots op hem ben, heeft dit ook weer een mindere kant: we moeten gaan vechten wie de auto mag lenen πŸ˜› Was meteen al merkbaar, want hij vroeg of hij de auto zaterdag kon lenen, maar ik was hem gelukkig iets voor geweest πŸ™‚ Maar uiteraard zal dit nog wel vaker voorkomen. Ach ja… heeft ook weer het voordeel dat ik nu ook weer relaxed kan lezen in de auto ofzo… heb nu een chauffeur πŸ™‚

2 reacties op “moet vechten om auto”

Ja, ooit was dat bij mij ook perfect… maar nu moet ik hem dus gaan delen πŸ™‚ Gelukkig zijn mijn ouders gescheiden en hebben we nu dus 4 auto’s om te verdedigen 😐

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *