Dit weekend was weer een weekend zonder veel rust, veel heen-en-weer gecross en veel gedaan. Niet dat dat erg is, is juist lekker op z’n tijd. Zaterdag hebben we ’s ochtends heel vroeg nog ff voor m’n vriendinnetje voor een horloge geshopped, daarna zijn we in de auto naar Rotterdam gereden. In Rotterdam (na eerst verdwaalt te zijn) zijn we naar Musicals in Ahoy (inderdaad, in de Ahoy) gegaan. Dat was echt super super super (en nog eens super) gaaf! Toen ’s avonds op de terugweg nog even langs m’n oma in Amsterdam en toen was de eerste dag van dit weekend alweer voorbij. Zoals ik gister al hier brulde, was Nath zondag jarig en dus vroeg opgestaan om d’r wakker te zingen (nou ja, kwam meer schor gekrijs uit m’n keeltje). ’s Avonds kwam er nog wat visite (de helft was van mijn kant :S) en uiteindelijk doken we er om 23.30 pas in. Wederom een lange dag en vanochtend moesten we er allebei weer vroeg uit… Ach ja, het was in ieder geval een heerlijk weekend 😛