Overmorgen. Dan heb ik vakantie. Vrijdag al lekker vrij. Dan kan ik spulletjes inpakken, alle troep in koffers, tassen, zakken, kraten en andere opberggedoe proppen. ’s Avonds nog even feesten bij FF en dan de zaterdagochtend weg. Vakantie. Twee weken rust. Ook hier op Rakso zal het rustig worden, helaas. Heel misschien kan collega logger Oling nog aantal zaken hier posten, maar dan moet er nog wat afgesteld worden. Het is nu ook mogelijk, maar dat wil ik niet. De frontpage is van mij. Van Skar. Van niemand anders! Daar blijft iedereen vanaf. Tenminste, dat denk ik nu. Misschien dat dat nog wel verandert. Misschien volgende maand al. Misschien nooit. Wie weet. Maar in ieder geval niet voor de vakantie.
Vakantie. Mmm. Heerlijk. Helaas kan cameraatje niet mee, die is nog steeds ziek. Misschien dat ik nog van iemand een vriendje van cameraatje kan lenen. Zal het proberen. Dan kunnen de trouwe lezers van Rakso na de vakantie met terugwerkende kracht van mijn vakantie genieten 😀 Ik zal het proberen. Vragen kan altijd.