Categorieën
General

is oranjegek

Grmbl :@
Vanavond samen met vriendinnetje N. en haar vader naar voetballen gekeken. Wist niet dat ik zo enthousiast was. Bij elke kans opgesprongen, bij elk doelpunt gejuigd (mits het voor Oranje was natuurlijk!). Toen de wedstrijd omsloeg van 2 – 0 naar 2 – 2 (en uiteindelijk 2 – 3) zat ik met kriebels in m’n buik te kijken. Verdomme. Klote wedstrijd. Ok, wel een mooie, afwisselende wedstrijd vol met kansen, maar veels te spannend en over de uitslag ben ik ook niet helemaal tevreden 😉
Ach ja, nu hangt het – heb ik me door N. d’r vader laten uitleggen – af van hoe de Tsjechen spelen tegen de Duitsers en daarnaast of ‘onze jongens’ eindelijk eens een keertje winnen; dit keer van de Letten 😛
We zullen het wel zien.
Woensdag.

2 reacties op “is oranjegek”

Mijn voorspelling: wij winnen van Letland, maar Tjechie stelt een elftal op van 2e hands spelers omdat ze toch al door zijn en hun spelers willen sparen. Hierdoor wint Duitsland makkelijk van Tjechie en liggen we er alsnog uit. Kut zooi.

Ik weet het nog niet zo zeker. Las ergens dat de Duitsers ooit (1996 ofzo?) tegen het B-team van Portugal gevoetbald hebben en dat ze toen ook dik ingemaakt zijn met 3 – 0 ofzo 😛 Daarnaast zullen die ‘tweede-keus’-voetballers van Tsjechie ook wel willen laten zien wat ze in huis hebben. Er is nog hoop. Dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *